Anmäl dig redan idag!

Begär offert och boka datum med oss direkt

Kontakta oss

VAd tycker våra kunder


Employer Branding Leadership®

Metoden som förädrar på riktigt!

En coachande utbildning för dig som är eller ska bli ledare och som vill utveckla dig själv och ditt ledarskap.

Vi utgår från dig som individ och ger dig verktyg och arbetssätt som du kan använda i ALLA ledarpositioner över tid.  Du kommer få nya infallsvinklar om hur du bäst nyttjar ditt ledarskap för att lyfta dina medarbetare till engagerade och välmående individer samtidigt som ditt företag får ett fint rykte, kompetenta kandidater och en riktigt god lönsamhet. Du kommer snabbt uppleva skillnaden och dessutom må gott.
Vi tycker att det är viktigt att utbildaren själv brinner för det mänskliga ledarskapet och har erfarenhet samt är fortsatt aktiv så att metoden som lärs ut faktiskt är självupplevd. Vår utbildare har därför själv tränat och testat metoden i mer än 30 år i olika chefspositioner och i olka branscher.
Du kan delta tillsammans med ledare från andra organisationer eller som företag boka in en egen grupp där ni utvecklas både som team och individ i ledarskapet.

Vi har fem olika utbildningpaket att boka 

Möjlighet att delbetala via Klarna
LÄs MER HÄR
sagt av några deltagare på tidigare utbildning

NIKLAS HOLMLUND

Arbetsledare på NYAB

"Jag gick Employer Branding Leadership® för snart ett år sedan och jag har fortfarande bra nytta av utbildningen.

Den gav mig ett ”wake up call”, jag är tryggare i hur jag ska agera och jag har förstått vikten av vilka signaler jag sänder.

Jag har utvecklat mitt sätt att se på individer och har idag mindre förutfattade meningar. Jag tittar i större utsträckning på mina medarbetares positiva sidor, vilket förstås uppskattas.

Jag är mer ödmjuk i min roll och jag har fortsatt att utveckla mitt ledarskap till det bättre med hjälp av de verktyg jag fick med mig"

/Niklas

Jens Andersson

Co Owner, Elon ljud och Bild

"Personligen är största skillnaden att jag är mycket lugnare, känner mindre stress och att jag inte behöver göra allt själv utan att jag i stället ser till att ”vi” har koll. Jag tänker efter mer på hur jag uppfattas när jag äntrar och lämnar en plats.

På utbildningen talade vi bland annat om jargong och vi märkte att när vi i ledningsgruppen slutade med det så slutade alla andra direkt och jargongen är nu nästan helt borta i båda butikerna. Vi är fortfarande lika glada men arbetsmiljön har blivit mer trivsam för vår personal och även för kunderna.

Det var bra att vi i ledningsgruppen gick utbildningen tillsammans så att vi förstår varandra och kan hjälpas åt att påminna varandra om de områden vi belyste där. Vi har ändrat vårt arbetssätt och hur vi kommunicerar med varandra och våra anställda."

/Jens

Jessika Andersson

VERKSAMHETSCHEF
REVISIONÄREN

Det är så mycket större än jag trodde. Men så rätt! Alla har olika erfarenheter och så nyttigt att lyssna på alla andra.

Helene har en enorm kunskap och jag har stort förtroende för henne och hennes ledarskap så det har varit så roligt att få ta del av den kunskapen.

Många verktyg i alla delarna.
Lyssna, ta in, reflektera, kommunicera och hur man ska delegera.

Lokalen gör en del av stämningen, det lättar upp.

/Jessika

Vi har fem olika utbildningpaket som du nu kan boka 

Möjlighet att delbetala via Klarna
LÄs MER HÄR

Vi vet att Metoden är lönsam och stärker er konkurrenskraft!

Vi skapar engagerade medarbetare genom dig som chef eller ledare.
Faktum är att väldigt mycket av en verksamhets framgång och lönsamhet är direkt kopplat till medarbetarnas engagemang, såsom lönsamhet, personalomsättning, frånvaro, kundnöjdhet och produktivitet. Det är väldigt lönsamt att ha engagerade medarbetare som trivs och mår bättre. Det gör att personalen upplever mindres hälsoproblem, stress och ilska.
Några av de positiva effekterna för arbetsplatser med högt engagerade medarbetare, jämfört med lågt engagemang. Detta enligt en undersökning mellan företag i Gallups databas 2023:
 • 23% Högre lönsamhet
 • 28% Lägre svinn
 • 10% Högre kundlojalitet
 • 64% Färre olyckor
 • 18% Högre försäljning
 • 41% Färre defekter
 • 81% Lägre frånvaro
 • 43% Lägre personalomsättning

Utbildningen förenklar din vardag och passar alla typer av ledarskap!

på in på länken till gallups metastudie

Anmäl dig redan idag!

Begär offert och boka datum med oss direkt

Kontakta oss
några kOmmentarer från deltagare under året

”Har fått en ögonöppnare på hur jag kan hantera olika individer samt hur jag ska leda mitt team för att uppnå vårat mål"

"Förutom att utbildningen speglar de värderingar vi har för människor och hur man ska vara mot varandra så är det en ren investering"

”Utbildningen har gett oss genvägar och nycklar till att vara en framgångsrik ledare”

”Fått en annan syn på hur man ska agera som ledare”

 

EMPLOYER BRANDING LEADERSHIP, EBL®

FROM "BRAND TO STAND"

Vi utvecklar arbetsgivare/chefer/ledare att gå från "brand to stand", dvs att stå för något på riktigt, att ha modet att våga visa sin själ och marknadsföra även skönhetsfläckarna och ambitionerna, dessutom ha en berättelse som visar hur man vill bli bäst FÖR världen och inte bara bäst i världen.
Det handlar om hur jag som ledare skapar ett äkta och genuint arbetsgivarvarumärke inifrån och ut. Där målet är att skapa förutsättningar som får medarbetare att må bra, produktiviteten att öka, företaget blir lönsamt och alla parter pratar gott om företaget både som arbetsgivare och leverantör. Med chefen som främsta verktyg! Alltså Du! Utbildningen handlar om dig och de metoder och arbetssätt med vilka du kan göra skillnad och nå framgång!

Stärker varumärket

Starka varumärken får kraften inifrån, för människor attraherar människor, så i den här utbildningen jobbar vi med relationer. Vi tar oss en titt på hur jag som ledare förhåller mig till mig själv, min roll, mina medarbetare och övriga människor i min omgivning. Vilka signaler skickar jag ut och hur uppfattas jag? Står jag för något äkta i min roll som ledare, står jag för vår egen värdegrund, vad vill jag stå för?
När vi träffas jobbar vi med ledarskapet kopplat till vårt önskade arbetsgivarvarumärke och till den förflyttning som vi vill skapa eller uppnå för att säkerställa framtida kompetens, hälsa, utveckling och lönsamhet. 

Anpassat efter dig

Vi gör inte ditt jobb men vi hjälps åt att hitta din väg. Ingen är den andra lik, så vi anpassar helt efter just din situation. Det viktiga är att du verkligen vill och tycker om din roll som ansvarig för personal, då kan vi komma hur långt som helst! Det finns inte längre någon tydlig uppdelning mellan HR och Marknadsföring, här går vi nu hand i hand för att nå ända fram. Hur blir man en attraktiv arbetsgivare, hur behåller man sin personal, hur bygger man så starka lag att medarbetarna blir företagets ambassadörer?

Med ett medvetet arbete i små steg men för rätt sak så kan ett företags rykte förbättras rätt snabbt. Vi tar er med på en resa som kommer skapa en välmående organisation både vad det gäller attrahera, rekrytera, behålla, och utveckla dig själv men också företaget.

Vi bygger dig som ska bygga andra!

Vi kommer jobba med: Attrahera, Behålla, Rekrytera och Utveckla


EMPLOYER BRANDING LEADERSHIP, EBL®

KORT INFORMATION OM UTBILDNINGEN: (Finns platser kvar i september just nu för en grundutbildning mix och en fortsättning mix)

Det handlar om hur jag som ledare skapar ett äkta och genuint och attraktivt arbetsgivarvarumärke inifrån och ut.

 • Utbildaren har själv tränat och testat sitt ledarskap i mer än 30 år.

 • Vi har små grupper och vi träffas fysiskt i våra lokaler i Öjebyn.

 • Hemtrevliga och totalt mobilfria lokaler.

 • Deltagare från olika företag finns i de öppna utbildningarna

 • Erfarenhet av ledarskap har ingen avgörande betydelse för att kunna delta.

 • Innan utbildningen görs individuella analyser och personlig genomgång av varje deltagare.

 • Grundutbildningen är uppdelad i 2 + 1 dagar. (Totalt 3 dagar). 

 • Därefter möjlighet till 2 påbyggnadsutbildningar med vardera 3 dagar för att blir certifierad. (totalt utbildningslängd för certifiering 9 dagar)

 • Deltagarna får individuellt stöd utifrån behov och önskemål under och mellan utbildningsdagarna.

 • För att du ska känna en förändring på riktigt, så får du hemupplevelser med dig för att jobba vidare på dina nya insikter.

Anmäl dig redan idag!

Begär offert och boka datum med oss direkt

Kontakta oss
Anmäl dig redan idag!

Begär offert och boka datum med oss direkt

Kontakta oss
Leadership

Våra olika Utbildningspaket

Oavsett om du är ny eller jobbat många många år som chef och ledare är du välkommen att delta i någon eller samtliga utbildningspaket.

Vi skräddarsyr även EBL utbildningar till just ert företag.

EMPLOYER BRANDING LEADERSHIP®

EBL® GRUND

Passar bra för ledningsgrupper och enskilda som vill komma vidare i sitt ledarskap eller bara landa i att vara ledare.

Här skapar vi förståelse för de delar som ett professionellt Ledarskap enlig EBL innehåller.

3 dagar på plats

Vi tar in max 8 personer i varje grupp så kontakta oss redan nu.

Individuell analys med personlig återkoppling ingår i priset.

I priset ingår inte resor, boende och konferensavgift.

EMPLOYER BRANDING LEADERSHIP®

EBL® CERTIFIERING

Vi fördjupar oss i de delar som EBL innehåller och vi tränar, samtalar, reflekterar och tränar på egna case.

Utbildningen avslutas med en certifiering och diplomutdelning

6 dagar på plats fördelat över året men med hemupplevelser, samtal och övningar mellan dagarna. 

Vi tar in max 8 personer i varje grupp så kontakta oss redan nu.

Individuell analys med personlig återkoppling ingår i priset.

I priset ingår inte resor, boende och konferensavgift.

EMPLOYER BRANDING LEADERSHIP®

EBL® NY SOM LEDARE

Här utgår vi från att samtliga ledare är helt nya och vi jobbar in grunden med tillhörande samtal om möjligheterna och ansvaret som finns i för varje chef och ledare. 

Hur du tryggt ska ta dig an din roll med dig själv som främsta verktyg

Vi tar in max 8 personer i varje grupp så kontakta oss redan nu.

Individuell analys med personlig återkoppling ingår i priset.

I priset ingår inte resor, boende och konferensavgift.

EMPLOYER BRANDING LEADERSHIP®

EBL® LEDA UTAN ATT VARA CHEF

Vi fördjupar oss i hur det är att leda andra utan den formella titel chef, vad bör jag tänka på hur ska jag agera.

Hur engagerar jag mitt team och hur skapar jag en vikänsla utan att göra avkall på resultat.

Vi jobbar med egna case och på ett coachande sätt tar vi oss genom den rollen med dig som främsta resurs. 

Vi tar in max 8 personer i varje grupp så kontakta oss redan nu.

Individuell analys med personlig återkoppling ingår i priset.

I priset ingår inte resor, boende och konferensavgift.

EMPLOYER BRANDING LEADERSHIP®

EBL® LEDA PÅ DISTANS

Här skapar vi förståelse för de delar som ett professionellt ledarskap enlig EBL innehåller.

Du får verktyg, idéer och tankar som kommer göra ditt distans- eller hybrid ledarskap bekvämt och fullt möjligt samtidigt som du skapar hållbara och engagerade medarbetare som jobbar teambaserat.

Vi tittar på tekniken som möjliggör distansarbete, ledarskapet och riskerna som finns i ett ledarskap där fikarummet inte längre blir nyckeln till gemenskap.

Men det är inte en ny typ av ledarskap som vi jobbar med  snarare nya kanaler att utöva ledarskapet genom. Ledarskapet som kräver lite annat i forma av strukturer, teknik och kommunikationsmodeller.

Vi jobbar med egna case och på ett coachande sätt tar vi oss genom den rollen med dig som främsta resurs. 

Vi tar in max 8 personer i varje grupp så kontakta oss redan nu.

Individuell analys med personlig återkoppling ingår i priset.

I priset ingår inte resor, boende och konferensavgift.

Vill ni ha en egen utbildningsgrupp, kontakta oss så löser vi det!

Begär offert och boka datum med oss direkt

Kontakta oss
sagt av EBL-deltagare
Seppo Tanskanen
Product Manager
Reclaimit AB

I alla aspekter av ledarskapet så fick man med sig verktyg och tankesätt som man från de första dagarna kunde använda i sitt dagliga arbete.

I första hand har utbildningen utökat min förståelse för hur detta synsätt på ledarskap påverkar medarbetare och organisation på olika sätt beroende på hur man agerar som chef. Men också gett insikter i vilka delar av ledarskapet man ska förbättra och ibland tona ned för att skapa ett produktivt och välmående arbetsgrupp.

Kunskaperna har redan nyttjats i mitt dagliga arbete och framför allt minskat min egen undran om man agerar rätt och även varför andra agerar som de gör. Två projekt vi hade pågående fick en skjuts framåt då jag kunde ta problem vi hade på ett litet annat sätt med de involverade.

Lokalen var inbjudande, avslappnande och bidrog till en öppen och teambyggande utbildning.

/Seppo
Marie Lundin
HR-chef
Pohjanen och Ström
Transport

Har fått insikt i hur mitt beteende kan ändras under press och förståelse för varför jag gör som jag gör, eller åtminstone ett verktyg i att reflektera och komma fram till det.

Fantastiskt upplägg där det aldrig känns som att man avbryter något eller förstör någon tidplan för att man vill prata mer om något eller fråga vilka erfarenheter de andra deltagarna har.

Väldigt avkopplande att sitta uppkrupen i en fåtölj. Det är en miljö som gör det lättare att bli förtroliga med varandra eftersom det känns som att man sitter hemma hos någon.

/Marie
Andreas Lundin
HR-chef
Grönbo Production

Fantastiskt bra diskussioner där vi hela tiden relaterar till vår egen vardag. Hemarbetet gjorde att jag blev inspirerad att se mina medarbetare på nya och olika sätt.

Den röda tråden följde med genom hela utbildningen och knöts ihop till en fin rosett dag tre. Att hela tiden gå tillbaka till värdeorden gjorde utbildningen sammanhängande på ett mycket fint sätt.

Jag har fått med mig ett verktyg som kommer att inspirera och hjälpa mig under en lång tid framöver.

Mysigare lokal tror jag inte går att uppbringa i utbildningssverige.

/Andreas


Lotta Palm Andersson
Platschef
Strukton

Jag hade under en tid tänkt att en ledarroll skulle passa mig men tvekade ändå. I egenskap som ambassadör för Workslife fick jag möjlighet att gå Employer Branding Leadership® och efter grundutbildningen kände jag mig mogen att söka en chefstjänst och jobbar idag som Platschef.

Under utbildningen fick jag insikt för hur viktigt det är att engagera mig, vara närvarande och sätta av tid för mina kollegor. Jag fick jag lära mig att stanna upp och reflektera, att lyssna lite djupare på vad som egentligen sägs. Utbildningen har gett mig viktiga verktyg och ett försprång i min nya ledarroll som gör att jag känner mig säkrare i att möta och leda människor. Jag har fått bekräftelse på att jag tänker rätt och har fått en djupare förståelse om vem jag är privat och även som chef.

 Då man inte är så många i utbildningsgruppen får man också möjligheten att diskutera, reflektera och förstå hur andra tänker och lyckas, vilket är en fantastisk möjlighet för att utvecklas.

Så om du har samma tankar som jag, tveka inte att gå EBL® då den ger dig en push i rätt riktning för att våga ta steget!

/Lotta
Jessika Andersson
Verksamhetschef
Revisionären

Det är så mycket större än jag trodde. Men så rätt! Alla har olika erfarenheter och så nyttigt att lyssna på alla andra.

Helene har en enorm kunskap och jag har stort förtroende för henne och hennes ledarskap så det har varit så roligt att få ta del av den kunskapen.

Många verktyg i alla delarna.
Lyssna, ta in, reflektera, kommunicera och hur man ska delegera.

Lokalen gör en del av stämningen, det lättar upp.

/Jessika

Planerade utbildningar

Employer Branding Leadership®

I en planerad utbildning deltar du med ledare från andra organisationer.

Vi tar in max 8 personer i varje grupp så kontakta oss redan nu.

Individuell analys med personlig återkoppling ingår i priset.

I priset ingår inte resor, boende och konferensavgift.

Vill ni ha en egen utbildningsgrupp med 4 eller fler personer, kontakta oss för offert.

13-14 och 26 mars 2024, Piteå (Fullsatt)

Grundutbildning

Totalt tre dagar


10-11 och 29 april 2024, Piteå

Grundutbildning

Totalt tre dagar


3-4 och 19 september 2024, Piteå

Grundutbildning

Totalt tre dagar


KONTAKTA OSS FÖR PRIS eller om du vill veta mer

Efter en första kontakt gör vi en anpassad offert utifrån de behov som framkommer.